luni, 26 iunie 2017

Depanarea aparatelor frigorifice comerciale


Frigiderele comerciale, ca orice alt aparat comercial, pot funcționa defectuos și pot necesita întreținere. Chiar și cele mai durabile mărci, cum ar fi True, pot avea nevoie de reparații, așa că atunci când vă confruntați cu probleme legate de întreținerea refrigerării, trebuie să știți cum să remediați problemele rapid și eficient, cu ajutorul unui serviciu comercial de reparații frigorifice. De asemenea, puteți remedia singură problema dacă este foarte minoră. Iată cele mai frecvente probleme de refrigerare comerciale pe care le puteți găsi și câteva sfaturi despre cum să determinați ce este în neregulă cu unitatea.

Probleme de putere

Frigiderul dvs. nu este alimentat? Mai întâi, asigurați-vă că unitatea dvs. nu are un întrerupător de alimentare care a fost oprit. Ar trebui să verificați dacă cablul de alimentare a fost conectat corect la priza până la capăt, deoarece poate fi scos din loc. Dacă aceasta încă nu este opțiunea, verificați dacă cablajul pentru priza și firele de împământare sunt active. Problema poate fi sursa de alimentare și nu unitatea. Utilizați un detector de tensiune pentru a vă asigura că există o tensiune prezentă.
Amintiți-vă: Majoritatea producătorilor avertizează utilizatorii să nu folosească niciodată cabluri de extensie pentru frigiderele comerciale, deoarece utilizarea cordoanelor va anula garanția!

Probleme de temperatură cu frigiderul dvs.

Aveți probleme cu temperatura dvs. de refrigerare? Frigiderul dvs. nu este răcit? Având în frigider păstrați mâncarea suficient de rece este un proces necesar al aparatului comercial și, prin urmare, va trebui să rezolvați rapid această problemă.
În primul rând, examinați frigiderul. Este plasat direct pe perete? Frigiderul dvs. trebuie să fie amplasat ușor de perete pentru a oferi spațiu pentru a circula corect în aer. Frigiderele comerciale sunt făcute să reziste la nenumărate operații de deschidere și închidere, dar, uneori, garnitura poate fi uzată de uzură. Ușa trebuie să se închidă corect și să se sigileze complet, astfel încât unitatea să poată efectua procese de răcire corespunzătoare.
Este posibil să aveți și o problemă în cazul în care indicatorul de temperatură oferă o lectură incorectă sau este întrerupt complet. În acest caz, producătorii ca True au făcut ca gabaritul de temperatură să fie ușor de înlocuit. Temperatura incorectă citită ar putea fi, de asemenea, din cauza unui ventil blocat. Verificați dublu temperatura folosind un termometru pentru a vă asigura că termostatul funcționează într-adevăr.
Compresorul este utilizat pentru a vă menține mâncarea răcoroasă și, dacă nu funcționează, unitatea dvs. nu se va răci corespunzător. Firmele adevărate și alte companii prezintă în manualele respective cât de des trebuie să curățați compresorul, dar este de obicei la fiecare 90 de zile. La compresor se pot acumula murdărie, păr, grăsime și altele și nu mai funcționează. Verificați dacă compresorul a fost curățat recent și funcționează așa cum ar trebui. Se face fierbinte? 
Este frigiderul dumneavoastră înghețat, și are gheață de colectare în întreaga unitate? Trebuie să vă asigurați că ventilatorul vaporizatorului funcționează corect. Va trebui să lăsați mai întâi să se topească gheața de pe evaporator, dacă există gheață, oprind aparatul. Bobinele vaporizatorului trebuie să fie curate și puteți găsi sfaturi de curățare în manualul modelului. Asigurați-vă că și conductele de scurgere sunt clare. Este posibil să observați că doar o parte a bobinei vaporizatorului este înghețată, ceea ce ar putea indica faptul că aveți o sarcină scăzută, astfel încât presiunea și sub-răcirea ar putea fi verificate fie de dvs., fie de un tehnician autorizat.

Probleme la sistemul de iluminare

Uneori este posibil să aveți o problemă minoră, cum ar fi luminile nu funcționează în frigider. Dacă este cazul, trebuie să aruncați o privire asupra luminilor. Marcile adevarate si celelalte utilizeaza lumini LED, dar daca trebuie sa inlocuiti un bec, asigurati-va ca acesta este verificat si aprobat de producatorul frigiderului sau altfel riscati arderea prizelor electrice pentru luminile. Citiți întotdeauna manualul care însoțește frigiderul dvs. pentru a vă asigura că utilizați opțiunile corecte recomandate de reparații.

Când totul eșuează

Dacă ați depanat frigiderul dvs. comercial și nu puteți identifica exact problema, atunci va trebui să consultați un serviciu comercial de reparații frigorifice de încredere. Unele mărci ușurează găsirea unui locator de servicii prin includerea unei liste de servicii de reparații pe site-ul lor. Amintiți-vă dacă frigiderul dvs. este încă în garanție, va trebui să verificați detaliile de garanție pentru a vă asigura că orice reparație efectuată de dvs. sau de o terță parte nu va anula garanția.
Puteți, de asemenea, să vă uitați în planul de întreținere oferit de un service autorizat de reparații frigorifice, pentru a vă asigura că aparatul funcționează fără probleme și nu are o funcționare defectuoasă într-un moment în care veți fi inconveniente. Întreținerea regulată a frigiderului dvs. comercial va contribui la minimizarea problemelor cu privire la problemele de reparații mai mari în viitor.
Va recomandam unul dintre cele mai bune service uri autorizate pentru vitrinele frigorifice vizitati http://vit-nic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu