miercuri, 17 mai 2017

19 Destinatii recomandate






Lăsați - vă mintea în derivă la cele mai frumoase locuri din lume . Exploreaza fapte uimitoare arhitecturale, un paradis tropical, și un mic oraș scandinav. Cele 21 de locuri de mai jos se va umple probabil lista de găleată de mai mulți ani să vină și să vă puteți conta-te norocos dacă aveți posibilitatea de a vizita chiar și o treime din aceste locuri uimitoare.
Cele mai frumoase locuri de mai jos sunt organizate în tropicale / cald, arctic / rece, și arhitectural. Indiferent de locul unde locuiți în lume, există locuri incredibile pentru a vizita și obiective turistice arhitecturale pentru a vedea. Pentru a fi sincer, există mii de locuri care ar putea fi făcut această listă, dar sperăm că această listă oferă unele dreptate celor care au rămas.
Scopul vieții este să - l trăiască, să - l gust, pentru a experimenta la maximum, pentru a ajunge cu nerăbdare și fără teamă pentru o experiență mai nouă și mai bogată. - Eleanor Roosevelt
Cele mai frumoase / Locuri calde tropical în lume






Kauai, Hawaii deține medalia de ploioasa loc de pe pământ, pentru a permite un paradis tropical. Excursie pe jos, înot, biciclete, și se arunca cu capul.






Bora Bora este o insulă care a fost odată un vulcan, care a dispărut și a format o bariera de recif ulterior. Ecosistemul recif permite apei clar albastru curat și recife limita valuri, oferind un sanctuar protejat.





Longsheng este numit după Longji, care se traduce la coloana vertebrală dragon. Terasa seamănă cu solzi de dragon ca orez câmpurile șarpe prin munți.





Victoria Falls, care se învecinează Zambia și Zimbabwe este cea mai mare cascada din lume, cu suprafața totală. Căderile de transport o uimitoare 1.088 de metri cubi de apă pe secundă în jos o stâncă picior ~ 350.





Râul Amazon este artera pentru cea mai mare pădure tropicală din lume. Acesta este cel mai mare fluviu din lume, prin evacuare și unul dintre cele mai mari de lungime. Pădurea tropicală din jur reprezintă mai mult de jumătate din lume, restul de pădure tropicală.

Munții curcubeu de Zhangye Danxia, ​​China (Credit: Huffington Post


Munții curcubeu de Zhangye Danxia, ​​China arată off intemperii si eroziune este cel mai frumos. Culorile dramatice în întreaga munte sunt un rezultat de minerale asociate în gresie, colorat nisip in rosu, verde, și galben.





Railay, Thailanda este un loc magic accesibil numai cu barca pe o mică peninsulă Thai. Petreceți piatra ziua a urca pe stânci de calcar, explorarea sistemelor de peșteri vaste, sau înot la insulele din apropiere.
Cele mai frumoase arctice / Locuri reci în lume





Neuschwanstein, un castel al XIX-lea , în sudul Germaniei este sursa de inspiratie pentru Sleeping Castelul Disneyland Beauty. Această retragere germană este vizitat în mod regulat în timpul lunilor de vară , ca un simbol de refugiu și pace.





Display-ul natural al variind de culoare în cerul arctic este una dintre cele mai mari atracții turistice ale Islandei. Din păcate, este destul de imprevizibil astfel încât asigurați-vă că lăsați suficient timp pentru a încerca de câteva ori.





Antarctica este , în medie, mai rece, cu vânt, cel mai uscat, și cel mai mare continent. Acest continent deșert este, cu toate acestea, acasă la milioane de pinguini din diferite specii.





Yellowstone National Park este cel mai vechi parc național din SUA și probabil din lume. Condu prin parc și se confruntă cu o serie de 10 Wildlife de picioare departe de tine.

Tracy Arm Fjord, Alaska (Credit: Jack Moskovita)


Fiordurile sunt create prin eroziunea lentă a văi montane ca ghetarii se deplaseze în jos, spre mare. Tracy Arm Fjord în Alaska este acasa, la Orcas și un mediu dispar rapid.





Torres del Paine, în sudul Patagoniei este un parc național care are munți frumoși, ghetari, lacuri, râuri și. Ia călătoria în sudul Patagoniei și vă puteți excursie pe jos circuit parțială sau completă în jurul vârfurilor de granit uimitoare în fundalul fotografiei de mai sus.





Insula Svalbard este situată în Oceanul Arctic, nordul Europei continentale. Svalbard este nordică așezare cu o populație permanentă în lume. Trekking prin Svalbard nu este mai puțin frecvente pentru a vedea urși polari, reni, și, probabil, o vulpe polară.
Cele mai multe locuri arhitecturale frumoase din lume





Templele din Bagan stau centrale din cadrul Birmania (Myanmar) și a fost construit ca capitala Myanmar antice. Templele sunt cea mai mare concentrare de temple budiste, dintre care cele mai multe datând din secolele 12 și 11.

Petra, Iordania (Credit: Dave Bouskill)


Orașul antic Petra, Iordania este o capodopera arhitecturala. Construit în partea de o stâncă, Petra a fost sculptat încă 312 BC. Petra a fost numele unui sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și a fost cunoscută în lumea occidentală până în 1812.





Excursie pe jos în sus creasta de munte, unde Machu Picchu se află și veți vedea de vârf al civilizației Inca. Acest loc frumos a fost construit în 1450 și a fost ocupat numai de ~ 100 de ani, până la cucerirea spaniolă.





Veneția, orașul de pe apă, este construit pe 118 insule mici, care sunt separate printr-o rețea vastă de canale. Orașul a fost construit pe laguna venețiană și este, spre deosebire de orice alt oraș din lume.







Piramida de la Giza este una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, situate în El Giza, Egipt. Piramida a fost construit ca un mormânt în 2560 î.Hr. pentru faraon egiptean Khufu.





Templul antic al Ta Prohm a fost construit ca o mănăstire budistă și universitate. Templul a fost lăsat în mare parte așa cum este, cu spung ( Tetrameles nudiflora ) copaci și mușchi în creștere în întreaga arhitectură.





Taj Mahal din nordul Indiei este un frumos mausoleu de marmură albă. Taj Mahal este considerat ca bijuteria artei musulmane din India și este o adesea căutată locație pentru închinare și turism. Deci , deconectați de pe iPhone, renunțe la chat pe Snapchat on - line, și a rezerva următorul zbor în jurul lumii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu